2014/05/20

JORDI RULL, VOL DE RECONEIXEMENT AMB LA EC-FTZ

En Jordi Rull Dalmau, SBV i Patró d'Honor de la FPAC
© FPAC
En Jordi Rull Dalmau, Soci Benefactor Voluntari i Patró d'Honor de la Fundació que va ser agraciat en el sorteig d'un Vol en Avió Clàssic en un dels passats PAC.OBERT ens deixa constància gràfica del seu vol amb la Bücker EC-FTZ. 

En un dia de meteo molt tranquil·la, en Jordi ens digué que va tindre una gran emoció al posar-se de nou el mono, el casquet i les ulleres de vol i recordar les sensacions úniques que dona el volar en una Bücker. Un biplà clàssic que en Jordi havia pilotat en temps passats.

Com quan erem mes joves © FPAC

Amb el Comandant i SBV n'Albert Blanchart © FPAC
Jordi Rull Dalmau, Socio Benefactor Voluntario y Patrono de Honor de la Fundación, que fue agraciado con un vuelo en Avión Clásico en el sorteo realizado en uno de los pasados ​​PAC.OBERT, nos deja constancia gráfica de su vuelo con la Bücker EC-FTZ .

En un día de meteo muy tranquila, Jordi nos dijo que había sentido una gran emoción al vestir de nuevo el mono, gorro y gafas de vuelo y recordar las sensaciones únicas que da el volar en Bücker. Un biplano clásico que Jordi había volado en sus días de joven piloto.


Llestos per sortir © FPAC


Una vista de l'Aeroport de Sabadell © Jordi Rull - FPAC
D'acord amb el que s'estableix al Programa benefactor 2014 de la FPAC; a cada PAC.OBERT es realitza el sorteig d'un Vol en Avió Clàssic en reconeixement al suport material que donen els Socis Benefactors de la FPAC i un segon sorteig d'un Vol en Avió Clàssic en reconeixement a la dedicació dels Socis Benefactors Voluntaris de la FPAC.

El Circuit de Montmeló © Jordi Rull - FPAC
De acuerdo con lo establecido en el Programa Benefactor 2014 de la FPAC, en cada PAC.OBERT se realiza el sorteo de un vuelo en Avión Clásico en reconocimiento al apoyo material que ofrecen los Socios Benefactores de la FPAC y un segundo sorteo de vuelo en Avión Clásico en reconocimiento a la dedicación de los Socios Benefactores Voluntarios de la FPAC.

Un selfie de cara al vent © Jordi Rull - FPAC
Enfilant la pista... s'acaba el vol  ;-(  © Jordi Rull - FPACCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada