2014/05/20

CONRAD MIQUEL, VOL DE RECONEIXEMENT AMB LA EC-JKM


El comandant de la EC-JKM Xavi Jordà © Conrad Miquel Antich

En Conrad Miquel Antich, jove Soci Benefactor Voluntari que va ser agraciat en el sorteig d'un Vol en Avió Clàssic en un dels passats PAC.OBERT ens deixa constància gràfica del seu vol amb la Beechcraft T-34 Mentor EC-JKM comandada per el pilot i SBV en Xavi Jordà Sanuy.

En un dia de meto molt tranquila, abans d'iniciar-se el PAC.OBERT del 18 de Maig, en Conrad va poder practicar des de l'aire una de les seves aficions favorites, la fotografía aeronàutica. 

D'acord amb el que s'estableix al Programa benefactor 2014 de la FPAC; a cada PAC.OBERT es realitza el sorteig d'un Vol en Avió Clàssic en reconeixement al suport material que donen els Socis Benefactors de la FPAC i un segon sorteig d'un Vol en Avió Clàssic en reconeixement a la dedicació dels Socis Benefactors Voluntaris de la FPAC.

El Monestir de Montserrat des de la EC-JKM © Conrad Miquel Antich
 
Conrad Miquel Antich, joven Socio Benefactor Voluntario que en uno de los pasados ​​PAC.OBERT fue agraciado en el sorteo de un vuelo en Avión Clásico, nos deja constancia gráfica del en la Beechcraft T-34 Mentor EC-JKM comandada por el piloto y SBV Xavi Jordán Sanuy.

En un día de meto muy tranquila, antes de iniciarse el PAC.OBERT del 18 de MAYO, Conrad pudo practicar desde el aire una de sus aficiones favoritas, la fotografía aeronáutica.

De acuerdo con lo establecido en el Programa Benefactor 2014 de la FPAC, en cada PAC.OBERT se realiza el sorteo de un vuelo en Avión Clásico en reconocimiento al apoyo material que ofrecen los Socios Benefactores de la FPAC y un segundo sorteo de vuelo en Avión Clásico en reconocimiento a la dedicación de los Socios Benefactores Voluntarios de la FPAC.

El Super Saeta EC-GZN al PAC.OBERT del 18 de Maig de 2014 © Conrad Miquel Antich
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada